marți, 30 septembrie 2008

Revin

Revin dupa...nu fac calculul, insa a trecut mult timp de cand nu am mai scris pe vreun blog. Acesta e noul meu blog, am preluat de pe vechiul blog ce am considerat ca era mai reprezentativ si ce mi-a placut mie in mod deosebit. Acest blog vreau sa fie in continuare o reflectare a gandurilor si parerilor mele si nu un pretendent la pozitii fruntase in diverse clasamente ale blog-urilor.
Revin de asemenea asupra unei placeri pe care vreau sa o conturez cat mai bine in anii urmatori si anume faptul ca imi place sa scriu. Motivatia e una clara pentru mine: vreau sa ma dezvolt mereu, continuu, sa trec prin toate etapele ca sa ajung sa pot sa-mi exprim punctele de vedere clar.
Revin pentru ca vreau sa caut in continuare evolutia continua, sa caut atitudinea constructiva si pozitiva. Si cred ca e o singura solutie, si anume sa pornesc de aici si de acum si sa ma maturizez cu fiecare ocazie, sa fac din fiecare lucru mai marunt sau mai important o oportunitate ca sa invat si apoi sa aplic ce am invatat ca sa invat si mai bine.
Revin asupra unui citat pe care l-am citit mai demult:"Daca eu am un leu, altcineva are tot un leu si facem schimb, la sfarsit fiecare vom avea tot un leu. Dar daca eu am o idee, fac schimb cu cineva care are alta idee, apoi fiecare vom avea cate 2 idei."
Revin asupra ideii pe baza careia am pasit in lumea blog-urilor, deoarece imi privesc blog-ul drept un proiect pe termen lung. Astfel, trebuie sa invatam sa avem toti puterea de a schimba. Sa invatam sa avem mintea deschisa.

Niciun comentariu: